diumenge, 28 de març del 2010

Canvi de plans!

Imaginat que has quedat a les 6h de la tarda i són menys 10, tot està a punt per l’esdeveniment. Truquen al telèfon, diuen que no venen!, com? No pot ser, has comprat: begudes, menjar, netejat tota la casa, muntat el projector i desmuntant l’interruptor....i ara, es tiren enrere!!...a deu minuts de l’hora, quina ràbia!!.Havies quedat per veure una pel·licula a casa teva, aquest era el plan per avui.
Et quedes sense paraules, doncs no et podies imaginar això, no pots creure el que sents? que es el que diuen?....Et feia molta il•lusió que vinguessin, havies preparat aquest moment amb tot l’entusiasme i ara en deu minuts, tot se'n va a norris...trigues mig hora o + en recuperar-te de l’ensurt!.
Què ha passat? L’altre, t’ha dit: “som en aquests moments una parella, que no es parlem”...et pares a pensar en la situació i realment és rocambolesca!. Fas el cor fort, penses: “demà serà un altre dia i tot es posarà el seu lloc, apa fins demà!”

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per sort! l'endemà ha arribat, avui el dia de la mona, ens hem trobat...La família, aquells coneguts tan estimats i amb qui la sinceritat has topat!!