divendres, 19 de febrer del 2010

Temps era temps

La gent gran te un tresor que és el temps!! Temps per gaudir sense la pressa d'estar en un lloc en una hora concreta. Temps per gaudir dels seus hàbits quotidians i de les seves aficions....tranquil.lament!!

Els joves anem amb una pressa permanent, que no permet gaudir del que ens agrada i del que volem realment. Sembla com si, ni tan sols ens poguéssim permetre el luxe de pensar. "Temps!! ojalà en tingues!!", es sent dir molt sovint....Lo bo és que el tenim, ningú ens el pren. Disposem d'ell i no el fruïm.

On està el secret? si tenim el mateix temps....grans i joves! Què fa que ens sentim empresonats de les nostres pròpies vides i del nostre propi temps?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo diria que els grans el que fan és que disfruten més del temps perque ja no els en queda tant. Els joves pensen que això mai s'acabarà i per això no li donen valor al temps. Això s'apren amb els anys.

Anònim ha dit...

Doncs jo penso que el temps és evident que tots en tenim el mateix, peró el fet de gaudir-lo mes o menys té a veure més amb una sensacio subjectiva i molt individual. i penso que depen dels pensaments, ésa dir, quan tenim moltes coses al cap ens costa concentrar-nos en una de sola i fluir, i com no podem fluir perque estem pensant en varies a la vegada, els tempssembla que se'ns escapi. qui no ha sentit com s'atura el temps quan et poses a fer una sola cosa i perds la noció de tot?. la gent gran,com ja ha fet tantes coses, i li queden nomes les quotidianes estan molt mes concentrats per fruir de cada moment present.

Anònim ha dit...

un altre cosa, felicitats per la fotoque has posat,la dels containers rovellats. m'agrada molt. m'ha recordat els containers de reciclatge. Agatha.